Jeinervideo/0.jpg" />
Hvad sker der her?

Hvad fanden er en jeiner?

Jeinervideo

Ok, sidder lige her og har matematik.. Helt uden Astrid, med Sofie (http://sofiekrillerpedersen.wordpress.com/) (som er ginger..(naturligt(og skud ud til hende forresten))) og kom i tanke om at i stadig ikke har fået at vide hvad fanden en jeiner egentlig er.. Det må vi hellere få lavet om på! Så alle mine små søde jeinere, kig op og se den mega totalt æfi (awesome kommer vist nok af et eller andet bibelsk ord der kan oversættes til ærefrygtindgydende.. for at gøre det en smule mere catchy: æfi!!!) video, direkte fra youtube, omkring hvad en jeiner egentlig er!

Kys og fuck din yndlingsblomst

(Forresten er grunden til Astrid ikke er her at hun er til tandlægen.. Vi har faktisk så vidt jeg ved ikke nogen timer sammen, men det er meget synd at hun skal vente helt til mandag med at komme tilbage pga. en tandlæge! øv til tandlæger! (selvom de nok er meget gode at have) Så kan hun komme tilbage lidt senere i dag, bare så hun kan nå frokost og fodbold. Så bliver hun glad!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der her?