Hvad sker der her?

Hvad sker der her?

JEINERVIDEO!

Ok, først og fremmest undskyld for den ikke så lidt kiksede video. Men vi syntes det var sjovt.
Jeg hedder Tallulah, og hej. Astrid hedder Astrid og siger også hej.Lige nu sidder vi på Frederiksberg (Astrids hood) og ser cupcake-wars, for det er bare så sjovt. Vi er i gang med et afsnit om skoven, og man får næsten ondt af værten med de jokes han kommer med ‘some of you is going to a party in the forest, the rest, is just going on a hike’, ‘i denne opgave skal i virkelig ‘forgrene’ jer’ jaja, undertekstsforfatteren kan skam også!
Til hverdag går vi begge to på TSE, Tølløse Slots Efterskole, og det er bare mega fedt! Lige nu har vi weekend til på søndag, og det har vi haft siden tirsdag fordi næsten 1/4 af alle eleverne var hjemme med roskildesyge (FUCK ROSKILDE!), nu er skolen i karantæne så alle de småbitte baciller kan dø inden vi kommer tilbage.
SPOILER ALERT: hvis i ikke har set cupcake-wars, sæson 2, afsnit 4, så lad være at læse det her: Stephen har lige vundet og skal pakke sammen til galla med skovmanden!
Hej og skud ud til tømrene med deres fede skovmandsskjorter!!
Vi sad og snakkede, og tænkte pludselig: ‘HEY, lad os lave en blog! Så bliver folk sikker ellevilde!’ Men det var lettere sagt end gjort. Først nu har vi fået taget os sammen til rent faktisk at lave den, og vi har vist egentlig bare tænkt os at blogge om lidt af hvert mellem himmel og jord. Så glæd jer! Og fuck dig og din yndlingsblomst! (det er kærligt ment, men jeg vil ikke råde til nogensinde at se en af vores videoer eller læse hvad vi skriver, hvis du a) let stødes, eller b) føler dig hævet over andre, vores humor er nemlig bedre end din!)
Og det er et meget dristigt tidspunkt vi har valgt at starte en blog eftersom vi har konkurrenter som Indavlerfabrikken og Don’t Care Productions…
SKUD UD TIL JER!
Og vi bliver mere famous og forhadt end Fie Laursen, så pas på Fie, skud til dig!
Og til sidst: skud til Selma fordi du synes vi er tossede!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der her?