TOP SECRET

I’m not fat, I’m fluffy!

Hej jeiner!

Jeg har næsten lyst til at lægge en kort video ind, hvor jeg lige læser overskriften højt, og jeg ved ikke engang helt hvorfor…

Jeg ligger syg herhjemme og det har jeg gjort alt for længe og har nok derfor, bare brug for at komme ud med noget æfiness på en eller anden, anden måde end bare at snakke med folk.. Men så læste jeg bare lige ‘I’m not fat, I’m fluffy’ et sted på facebook, og tænkte ‘HEY! hvor er det dog bare meget mere rigtigt end den der ‘erotisk buttet’ replik’ jeg vil sgu da meget hellere være fluffy! Så er man også nuttet.

Phuph er kommet over til mig for at se hvordan jeg har det fordi hun er så sød, så nu vil jeg ikke spilde den tid jeg endelig har med et andet menneske, på bloggen, og så vil jeg kysse jer farvel. Men først lige et skud ud til Astrid: hun var der bare lige pludselig, og bare rolig, hun går snart igen, og jeg glæder mig til at se min yndlingssygepasser (udover min mor(jaaah, mor(♥))) i morgen!

Fuck dig og din yndlingsblomst!♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP SECRET