PebernøddeChampionship2012!/0.jpg" />
Jeinerreunion og seriøs snak!

Pebernødde championship

PebernøddeChampionship2012!

Vi ved det er noget i har ventet længe på, og nu, efter tiggen og beden fra en masse faste læsere, har vi endelig fået stablet et kvalificeret arrangement på benene. Bare vent! ‘Pebernødde Championship 2012’ vil snart indhente jer hvor end i går og står! Det er her, og det er ude nu, og det er spændende og nervepirrende og det er bestemt ikke for sarte sjæle!

Hvis du stadig er nysgerrig, eller hvis du bare ikke KAN vente længere, så skynd dig at se Championshipvideoen lige under den meget kreative og originale overskrift, og lige over den mindst ligeså kreative og originale tekst vi har brugt år på at skrible ned.
OG! Hvis denne video får lige så meget succes som vi forventer, kommer der også en cinnamon challenge med Salamanderen!(jubii)

Kys til dig, og fuck din yndingsblomst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeinerreunion og seriøs snak!