Skud til Astrid

TOP SECRET

UDFORDRINGER!

Det er sikkert top secret stuff, det ved jeg ikke, jeg var der ikke da vi fik det at vide. I hvert fald, må man vist kun sige det til dem der er på udfordringer selv, så se den video og find ud af hvad jeg snakker om!

Udfordringer er en ting vi har her på TSE. Det er (lære-)Mette der står for det, og du kunne melde dig til i starten af året. Det går ud på at hun giver folk en udfordring som de så skal tage op. Astrid har ikke meldt sig, hun troede det var fysisk krævende udfordringer, og at det ville komme til at omhandle hajer. Jeg har meldt mig fordi jeg var bange for at fortryde hvis jeg ikke gjorde det.

Kys og fuck dig og din yndlingsblomst

(OG NU SKAL JEG LAVE ENGELSK!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skud til Astrid