Nyt indhold til livet serveret på et sølvfad!

Fransk

Bonjour, je meurs à 09:40.

Vores eksamenstider for fransk er blevet rykket 20 minutter frem.. Og det gjorde egentlig ikke nogen forskel, for mig i hvert fald, da jeg er blevet rykket fra 1000, til 0940. Problemet er bare at det gik op for mig, at jeg ikke er gået i gang endnu, og jeg ikke er sikker på hvad jeg, i min synopse har skrevet.. Men så tænkte jeg: ‘HEY! Astrid fik 4, og hun sagde tre linjer af hendes manus, og svarede på spørgsmål. Det kan jeg godt lige bikse sammen.’ Problemet er bare at jeg ikke liige havde overvejet at hun ikke havde beskikket censor, hvorimod mit franskhold har..

Så.. Det skal nok blive spændende, og jeg må hellere gå i gang snart!

Kys, ønsk mig held og lykke og fuck din yndlingsblomst!

P.s http://flemmingsfransktimer.blogspot.dk/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt indhold til livet serveret på et sølvfad!