Bjørnen sover og en Opgave Skolesystemet Overvurderer

Patetisk indlæg -den slags man har brug for ind imellem

Ok, vi ved godt det er ynkeligt, og vi snakker meget, men snak er også tit tættere på end handling. Nu har vores sidste 2-3-4 indlæg handlet om at vi godt ved vi har været dovne bloggere, og vi skal nok komme i gang.. Og i virkeligheden er vi faktisk på mange måder i gang, vi er bare ikke rigtig nået dertil hvor vi er færdige endnu.. Så en eller anden dag ryger der ca 60 indlæg på bloggen pr. time. Men lige pt tror jeg vi holder os til de enkelte af slagsen.
Vi har også en masse at snakke om!

First of all, har jeg fundet ud af, at vi rent faktisk har en læser! Tillykke Chrisser, her er et skud ud til dig og dit fantastiske sind! Du kunne lære mangen noget om godt læsestof!

For det andet, har jeg været utrolig isoleret de sidste tre dage (dvs jeg ikke har været på facebook før i morges) og da jeg så endelig fik lidt af hvad der var sket derhjemme at vide, fandt jeg ud af at Mikkels Blog, er blevet lukket. (Suk, suk, verden er på vrangen) Hold da helt op hvor var det sørgeligt! Så er det måske på tide at skifte forbillede?

Det er sådanne ting der pludselig husker en selv på at man rent faktisk har en blog! Wow!

Fortsat god dag og stof til eftertanke!

Kys og fuck din yndlingsblomst

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bjørnen sover og en Opgave Skolesystemet Overvurderer