Fransk

Ægte jeinerblog?

Kæreste sødeste blog(gen (høhø))

Det gik lige op for mig at jeg havde en blog, og det er jo lidt pinligt at indrømme jeg har glemt noget så vigtigt.. Astrid har 100% også glemt det, men jeg lover at huske hende på det! Fra nu af kan vi holde vores millionvis af læsere underholdt 24/7 da vi pludselig ikke går på efterskole mere.. Lige nu har jeg f.eks. spansk med Kimmelimmerlim. Eller AP..

Og til sidst, skud ud til min kæreste der synes det her er en ægte jeinerblog.. Han brugte ikke lige de ord, men jeg er temmelig sikker på at han flover sig over sådan en påstand..

Kyskys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk