Det går ned i Idre Fjälle!

Bjørnen sover og en Opgave Skolesystemet Overvurderer

Åh hej på bloggen.. Vi har, som man nok har mærket, været i vinterhi, men er langsomt begyndt at kravle ud af vores små huler og gnide søvnen ud af øjnene. I har stadig ikke hørt noget om Sverige, men der er heller ikke så meget, Astrid lærte at stå på snowboard, og endte faktisk med at være pænt god til det.. Jeg mener, til sidst kunne hun stå helt alene på de blå!

Lige pt burde vi lave OSO, det kedeligste de hidtil har tvunget os til at lave på denne her skole.. Det eneste positive må være det med at der først er morgenmad kl 07.45.

Vores emne er ret spændende, og det er meget fedt at lave noget andet end man ellers altid gør, men vi har fra onsdag til mandag og har været lidt for ambitiøse med vores projekt.. Plus, vi kan ikke rigtig komme ordentligt i gang.. I mellemtiden har vi nu besluttet os for, i stedet for selv at lave noget, at tage med Signe (hun har om noget med kunst er jeg ret sikker på) til Vesterbrogade, til en udstilling med noget street art og hjælpe hende med at interviewe nogle af kunstnerene. Det skal nok blive fedt! Det er også tilladt at holde en pause en gang imellem.

Pause nummer to (udover vores utallige mad/sove/snakke/candy crush pauser) bliver lørdag aften, hvor vi skal til fødselsdag hos min veninde Sophie. Skud og kys til dig Phupher, og tillykke med at du endelig er på alder med os andre! Jeg skal bare lige have hjulpet Astrid med at lave hendes gave.

Lærerene bliver ved med at gå forbi og skæve til mig, så nu tror jeg hellere jeg må hoppe tilbage til mit OSO så Astrid ikke skal lave det hele… Men bare rolig! Vi er ved at give bloggen kunstigt åndedræt, så der kommer langsomt flere og flere indlæg fra nu af (til det bliver vinter igen)!

Kys til dig og fuck din yndlingsvintergæk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går ned i Idre Fjälle!