Patetisk indlæg -den slags man har brug for ind imellem

Nyt indhold til livet serveret på et sølvfad!

Ok, det blev til 2 posts i dag..Men jeg tænkte det var ok lige at fortælle hvor godt jeg har det på trods af min evindelige klynken.

Cloud Nine

Cloud Nine

Pt er der læseferie på TSE, og det vil sige at man er på skolen.. I Danmark. Så er det bare lige sådan, at hvis ens far nu, lad os sige i april, valgte at tage til Spanien for først at vende hjem til september, så kunne man jo tage ned og besøge ham..

Læseferien har været superhyggelig indtil videre.. For mig.. Jeg lagde ud med at sove fra morgenmad til frokost, og det var egentlig virkelig lækkert. Efter frokost var der sæbevandsfodbold nede ved hallen (persienning + sæbevand + 2 mål + maks 10 spillere på banen ad gangen), og det endte selvfølgelig i en voldsom vandkamp..

Tirsdag skulle vi vist nok gå en lang tur efter frokost, men jeg ved ikke helt hvad det blev til, jeg hyggede med fysik og Rosa, Chris og Kvist, og udover det med fysik, var det meget hyggeligt..

Onsdag var der vandrutsjebane og det lød som om folk syntes det var pænt sjovt.. Jeg nåede desværre aldrig helt dertil, da to af mine dejligste og mest velduftende veninder derhjemme fra kom og surprisebesøgte mig om eftermiddagen.

Torsdag skulle jeg med Olivia op i mundtlig matematik og fysik.. Nørder som vi er, kom vi ud med et 12 og et 10 tal hver(!!!), og efter frokost fulgtes jeg hjem med Astrid der btw havde fået 12 i engelsk(!!!).

Om aftenen tog jeg til Bon Jovi koncert med min veninde Friks (en af de velduftende) og det var noget af det fedeste vi har gjort sammen! (Den ene af os, jeg siger ikke hvem, men det er ikke mig det er den anden, har været mentalt gift med manden i snart 4 år)

Vi vågnede op fredag morgen og tog på stranden med både nogle velduftende og nogle knap så velduftende mennesker jeg har savnet hjemme fra og var i vandet og alt muligt!

Fredag kom Astrid over og fulgte mig til Lufthavnen, bare fordi det var hyggeligt og en hel dag siden vi sidst havde set hinanden. Og så var jeg off til Malaga.

Nu sidder jeg indenfor i sofaen og holder både min far og hans kæreste hen i den tro at jeg læser op til engelsk. Jeg har mest bare kigget på det, og nu har jeg valgt at give op for i dag. Så håber jeg der kommer noget godt ud af hovedet inden d. 14!

Jeg kom herop lørdag og har mest brugt tiden på at ligge i solen og have det rart, befinde mig i poolen, gået ture i bjergene rundt omkring, været på stranden, gået rundt i Marbella, og redet på andalusiere.. Det syntes Astrid ikke lød fedt.. Men jeg håber jeg har kunne få i hvert fald nogen til at få det lidt dårligt over deres liv, jeg ville i hvert fald blive misundelig… Når jeg har lavet lidt mere ‘engelsk’ tager vi ned og kører gokart, og i morgen smutter vi måske lige forbi Tanger.. Bare sådan.. Helt henkastet..

Kys til jer, specielt i Danmark, og fuck din yndlingsblomst ♡

(Jeg ved du læser det her Chris, og jeg VED at du i hvert fald er misundelig!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Patetisk indlæg -den slags man har brug for ind imellem